16.08.2023

YATILI KIZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİMİZ KAMPTA

Gaziantep İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından “Gizem Doğan Yaşayarak Öğrenme Merkezi Yatılı Gençlik Kampı”nda ortaklaşa organize edilen "Okuma ve Doğa Sporları" kamp programına; 14-15 Ağustos 2023 tarihlerinde Oğuzeli Yatılı Kız Kur'an Kursunda Eğitim-Öğretime devam eden öğrencilerimizin Kurs Yöneticisi Fatma AKYEL nezaretinde yatılı olarak katıldılar.

Kampımızı İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR, İl Müftü Yardımcılarımız Mehmet ASLANER, Şakir AKTAŞ ve İlçe Müftümüz Nihat KOÇ ziyaret ederek öğrencilerimizle sohbet ettiler. İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR kampta öğrencilerimizle ilgilenen Kamp yöneticileri ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Ayrıca İlçe Müftümüz Nihat KOÇ, kıymetli vakitlerini ayırarak kampımızı ziyaret edip öğrencilerimizle sohbetlerinden dolayı İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR ve İl Müftü Yard. Mehmet ASLANER ile İl Müftü Yard.Şakir AKTAŞ’a teşekkür etti.