03.08.2023

KAYMAKAMIMIZDAN YAZ KURAN KURSLARINA ZİYARET

Oğuzeli İlçe Kaymakamımız Büşra UÇAR KOYUN hanımefendi ile İlçe Müftümüz Nihat KOÇ ilçemizde Sosyal tesis ve camilerimizde açtığımız Yaz Kuran Kurslarını ziyaret etti. Ziyaretine Direkçi Abidin Sosyal Tesisinden başlayarak Yeni Camii, Yunus Emre Camii ve İhsan Yıldırım Sosyal Tesislerindeki Yaz Kuran Kurslarını ziyaret eden Kaymakamımız, ziyaret esnasında öğrencilerle sohbet eden ve öğrencilere sorular soran Kaymakamımız Büşra UÇAR KOYUN hanımefendi öğrencilere başarılar diledi.

Kaymakamımız Büşra UÇAR KOYUN hanımefendi öğrencilerimizi yetiştiren din görevlilerimize ve İlçe Müftümüz Nihat KOÇ’a çocukların eğitimi noktasında gösterdikleri üstün gayretten dolayı teşekkür etti.

İlçe Müftümüz Nihat KOÇ yoğun programlarına rağmen kıymetli vakitlerini ayırarak Yaz Kuran Kurslarımızı ziyaret eden ve her zaman müftülük çalışmalarında destek olan Kaymakamımız Büşra UÇAR KOYUN hanımefendiye teşekkür etti.