15.01.2019

İftiraya Cevap

11.01.2019 Tarihinde Sosyal medya (Facebook) üzerinden Enver KOÇAK isminde bir kişi Oğuzeli İlçe Müftülüğüne çeşitli iftiralarda bulunmuştur.

Bu konuyla alakalı Oğuzeli Müftülüğü gerekli araştırmayı yapmış;

1. Oğuzeli müftüsüyle hiçbir şekilde böyle bir görüşme yapılmamış ve Müftü Beyin bu görüşmeden kesinlikle haberi yoktur.
  2. Bahse konu imamımız Gaziantep Valiliğinin resmi yazısıyla görevlendirilmiştir. Oğuzeli müftülüğünün bu görevlendirmeyle hiçbir alakası yoktur.
  3. Bu açık bir iftiradır. Tüm imamları ve Müftülük Makamını küçük düşüren aleni bir aşağılamadır.
  4. Oğuzeli Müftülüğü yukarıdaki (Enver KOÇAK) şahsı kesinlikle tanımamaktadır.
  5. Bu paylaşım sosyal medya üzerinden işlenen bir suçtur. Anılan paylaşım müftülüğümüz tarafından tüm resim ve yorumlarıyla beraber kayıt altına alınmıştır.

Oğuzeli Müftülüğü bu olayı tüm belgeleriyle beraber yargıya taşıyacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.