01.09.2022

2022 YILI YAZ KUR'AN KURSLARI KAPANIŞ PROGRAMI.

Nurdağı İlçe Müftülüğümüz 2022 yılı Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programı için muhteşem bir program icra ettik. Programa katılım görülmeye değerdi.
Nurdağı belediyesi Şamil Tayyar Kültür Merkezinde icra edilen programdan oturulacak yer kalmayınca öğrenci ve velilerimiz merdiven ve sahneye oturmak zorunda kaldılar.
İki saate yakın süren programda şube müdürümüz İlyas HENNEP sunuculuk yaparken, ilçe Müftümüz Abdulhalık OCAKHANOĞLU'da harika bir konuşma yaptılar.
Kur'an Kursu öğrencilerimizin Kur'an Tilaveti,şiir okuma ve dua yaptığı programda arkadaşlarının performanslarını izleyen öğrencilerimiz heyecanlandılar.
İlahi ve ses sanatçılığı yapan aynı zamanda imam hatiplik görevi icra eden Mahmut ÇELİK'in yaptığı konser ile coşan katılımcılar doyasıya bir gün yaşadılar.
İki aylık yaz Kur'an Kurslarımızın ardından böylesine muhteşem bir kapanış programında palyaço sürpriziyle minik seyircileri sahneden indirebilmek te ayrı bir güzeldi.
Herşey Nurdağı için, herşey geleceğimizin teminatı yavrularımız için.
İYİLİK GÜZELLİK GENÇLİK....