19.07.2024

CAMİLERİMİZDE AŞURE DAĞITIMI YAPILIYOR.

Muharremiye ve âşûrâ kültürünü toplumu din konusunda aydınlatma ve kucaklayıcı din hizmeti sunma görevinin bir parçası olarak gören Başkanlığımız; insanlık tarihinde sayısız lütuf ve hikmetlerle dolu Muharrem ayına ve bu mübarek ayda vuku bulup yüreklerde derin yaralar açan Hz. Hüseyin Efendimiz ve çoğu ehl-i beyt-i Mustafa'dan 70 kişinin sahrâ-i Kerbelâ'da şehadet şerbetini içtikleri elim hadiseye  kayıtsız  kalmamakta  ve  her  yıl  Hicrî  10  Muharrem'de  ülke  sathında  çeşitli  etkinlikler düzenlemektedir.

Bu Cuma Muharrem ayı münasebetiyle hayır severlermizinde katkılarıyla Başta Fatih Millet cami, Selimer Cami, Açıkgözler cami, Nur 2 Ahşap cami olmak üzere bir çok camimizde aşure ikramı yapıldı, yapılmayada devam edilecek, Rabbim Kabul eylesin.