31.10.2023

KONFERANS VE ÖDÜL TÖRENİ!

Nizip İlçe Müftülüğü, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Nizip Milli Eğitim Müdürlüğü, Nizip İlçe Belediyesi ile Nizip İmam Hatip Liseliler Derneğinin ortaklaşa düzenlediği Resim ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül takdim töreni ile Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şehmus DEMİR'in "Kur'an-ı Kerim'de İman ve İstikamet" konulu konferansı düzenlendi. Programa Gaziantep İl Müftüsü Sayın Dr. Hüseyin HAZIRLAR, Nizip Belediye Başkanı Sayın Mehmet SARI, Nizip Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet DEMİR, Milli Eğitim Müdürü Sayın Cengiz GÜNDEŞ, Kurum Müdürleri ve Vatandaşlarımız katıldı. Program Hatice Kübra Cami İmam-Hatib-i Mehmet TAŞKESEN'in Kur'anı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe Müftüsü Sayın Selahattin ÖZÇELİK'in selamlama konuşmasının akabinde Gaziantep İl Müftüsü Sayın Dr. Hüseyin HAZIRLAR'ın açılış konuşması ile devam etti. Program Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şehmus DEMİR'in "Kur'an-ı Kerim'de İman ve İstikamet" konulu konferansı ile devam etti. Program, İlçe Müftülüğünün tertiplemiş olduğu Resim ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesiyle son buldu.