17.10.2023

NİZİP İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ ‘MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI’ PROGRAMI

Nizip İlçe Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu konferans düzenlendi. Programa; Nizip Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Demir, Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Gündüz, Gençlik Spor Müdürü Faruk Çiçek, Cami İmam-Hatipleri, Kur'an Kursu Öğreticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Program Hatice Kübra Camii İmam-Hatibi Abdullah Arfat tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından sâla okunması ve sinevizyon gösterimi yapıldı. Nizip İlçe Müftümüz Selahattin Özçelik açılış konuşması yaptı. Program Doç. Dr. Ahmet GÜNDÜZ'ün konferansı ile devam etti. Konferans sonrası İlçe Müftümüz Selahattin Özçelik, emekliliğe ayrılan Hz.Ali Camii İmam-Hatib-i Fethi Dağ, Fevkani Mahallesi Camii İmam-Hatib-i Recep Keskin, Söğütlü Mahallesi Camii İmam-Hatib-i Mehmet Utkan hocalarımıza plaket takdim edildi. Program İlçe Müftümüz Selahattin Özçelik'in katılımcılara teşekkür etmesi ile son buldu.