14.06.2023

4-6 Yaş Kur'an Kursu kapanış programı

İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur'an kurslarımızın kapanış programı, Nizip Kapalı Spor Salonunda vatandaşlarımızın katılımıyla büyük bir çoşkuyla gerçekleştirildi.

Program; İlçe Kaymakamı Oğuz Alp ÇAĞLAR, İl Müftüsü Dr. Hüseyin HAZIRLAR, Kurum daire amirleri, Kur'an kursu Öğreticileri ile öğrencileri ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Program İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Nizip İlçe Müftüsü Selahattin ÖZÇELİK'in açılış konuşmasının akabinde, İlçe Kaykamı Oğuz Alp ÇAĞLAR ve İl Müftüsü Dr. Hüseyin HAZIRLAR'ın günün anlam ve önemine binaen konuşmalarıyla devam etmiştir. Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği program 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencilerlnin renkli gösterileriyle coşkulu bir ortamda yapılmıştır.