10.02.2022

OKU-YORUM PROJESİ

OKU-YORUM PROJESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından din gönüllüsü hocalarımız için "Oku-yorum" projesi hazırlandı. Bu projede din gönüllüsü hocalarımız başkanlığımız tarafından belirlenen kitapları okuyarak, değerlendirme yapıyorlar. Bu çerçeve Nizip İlçe Müftülüğümüz tarafından ilim ve irfan halkaları oluşturuldu. Din gönüllüsü hocalarımız bölge bölge toplanarak belirlenen kitapları okumaya, tahlillerini yapmaya devam ediyorlar. Bu gün Nizip İlçe Müftümüz Selahattin Özçelik hocamızın başkanlığında hocalarımızla zoom üzerinden değerlendirme ve  kitap tahlil toplantısı yapıldı. Toplantıda Fikret Karaman'ın "Kur'an ve Sünnet Işığında Tebliğ ve Davet" isimli kitabı değerlendirildi. Katkıları için hocalarımıza teşekkür ediyoruz.