03.02.2022

GENÇLİĞE DEĞER ARA DÖNEM KAMPI SONA ERDİ

Nizip İlçe Müftülüğümüz tarafından organize edilen ve dört gün süren gençliğe değer ara dönem kampı bugün yapılan kapanış programıyla sona erdi. Programa Nizip Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sarı, Yardımcısı Sayın Hakan Avcı, kampta görev alan eğitimciler, din gönüllüleri, öğrenciler ve veliler katıldılar. Programın sonunda katkılarından dolayı Nizip İlçe Müftümüz Selahattin Özçelik tarafından Nizip Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sarı’ya plaket ve Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Avcı’ya da teşekkür belgesi takdim edildi. Ayrıca programa katılan bütün öğrencilere katılım belgesi sunuldu ve kitap hediye edildi. Programda görev alan din gönüllülerine ve katılımcılara teşekkür belgesi takdim edildi. Nizip İlçe Müftülüğü olarak bu kampın gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Öğrencilerimize başarılar dileriz.