07.08.2023

İLÇE MÜFTÜMÜZE VEDA PROGRAMI

İlçemiz Müftüsü Sayın Hasan AKCAN'ın yaklaşık 3 yıl Karkamış'ta görev yaptıktan sonra tayininin Mersin Mut ilçesine çıkması münasebetiyle veda programı düzenlendi.

Müftü AKCAN personele hitaben: Bugüne kadar ilçede gerçekleştirdiğimiz hizmetler siz hocalarımın büyük gayretleri ve özverili çalışmaları sayesinde olmuştur. Gerek Kurban organizasyonunda vatandaşı doğru yönlendirme ve Kurban ibadetlerinin yerine getirilmesinde verilen hizmet, gerek Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve TDV yayınlarının halka ulaştırılması, gerekse Kur'an Kursu hizmetlerinin halkın her kesimine ulaştırılması noktasında verilen hizmetlerin her sene bir adım daha ilereye taşınması siz hocalarımın sayesinde olmuştur, bu anlamda her birinize ayrı ayrı teşekkür eder, bundan sonraki süreçte sizlere başarılar dilerim, dedi.

Program müftü AKCAN'ın personele "Teşekkür Belgesi" takdim etmesi ve akabinde personelin müftü AKCAN'a çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

İlçemizde bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı müftü AKCAN'a teşekkür eder, yeni görev yerinin hayırlı olmasını dileriz.