19.10.2023

19.10.2023 Şemsettin Şehriban KÖSE 4-6 Yaş Kur'an Kursu Dualarla Açıldı

4-6 YAŞ GRUBU KUR'AN KURSU AÇILIŞ PROGRAMI

İlçemizde hayır sahibi Şehriban KÖSE tarafından yaptırılan Hacı Şemsettin& Hacı Şehriban KÖSE 4-6 yaş Kur'an Kursumuz, Sayın Valimiz Kemal ÇEBER, Sayın Kaymakamımız Mehmet SOYLU, Sayın Belediye Başkanı Kemal VURAL, Sayın İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR, Sayın İlçe Müftümüz Hasan KİRAZ ve kurs banisi Şehriban KÖSE hanımefendinin katılımları ile dualarla hizmete açıldı. Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Il Müftümüzün yaptığı açılış konuşması, Sayın Valimizin hitapları, İlçe Müftümüzün yaptığı dua ve akabinde kurdele kesimi ile son buldu. Geleceğimizin teminatı göz aydınlığı yavrularımızın hizmetine sunulan bu güzide mekanın yapımında maddi ve manevi emeği geçen Sayın Valimize, İlçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, İl Müftümüze ve kurs banisi Şehriban KÖSE hanımefendiye şükranlarımızı sunar, merhum Şemsettin KÖSE'ye Hz. Allah'tan rahmet dileriz.