11.10.2022

Mevlid-i Nebi Haftası Konferans

Araban Sergi Ve Konferans Salonunda bugün, İl Müftümüz Sayın Dr. Hüseyin Hazırlar Hocamız tarafından "Peygamberimiz Cami Ve İrşad" konulu konferans verildi.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program İlçe Müftümüz Şakir Aktaş'ın selamlama konuşması, 4-6 Yaş Kuran Kursu öğrencilerimizin ilahi söylemeleri, İl Müftümüzün Konferansı, Nat-ı Şerif okunması ve akabinde firik pilavı ikramı ile sona erdi.

Programdan sonra İl Müftümüz, ilçemiz din görevlileri ile toplantıda bir araya gelerek hocalarımıza hediye takdim ettiler.

Akabinde Hafızlık Kuran Kursumuzu ziyaret ederek, öğrencilerimizle hasbihal ettiler.

Yoğun programlarına rağmen bizlere vakit ayıran Muhterem İl Müftümüz Dr. Hüseyin Hazırlar Hocamıza teşekkürlerimizi arz ediyoruz.