12.11.2021

HACI MEHMET MİRZAOĞLU CAMİİ AÇILIŞI

İlçemiz Elif Mahallesinde yapımı tamamlanan Hacı Mehmet Mirzaoğlu Caminin açılışı bugün Valimiz Sayın Davut GÜL, Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Mehmet ERDOĞAN, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma ŞAHİN, İl Müftümüz Sayın Dr. Hüseyin HAZIRLAR, Kaymakamımız Sayın Ömer SEVGİLİ, Belediye Başkanımız Sayın Hasan DOĞRU, İlçe Müftümüz Sayın Şakir AKTAŞ, Cami Banisi Sayın Hacı Mehmet MİRZAOĞLU ve Ailesi ile ilçemizden çok sayıda vatandaşın katılımıyla açılışı gerçekleştirildi.

Program ilahi, Kur’anı kerim tilaveti ve semazen gösterisiyle başlayıp protokol üyelerinin konuşmalarıyla devam etti ve İlçe Müftümüz Şakir AKTAŞ’ın cami açılış duasıyla camimiz resmi olarak ibadete açıldı.

İlçemiz Turgut Özal Mahallesinde ihtiyaç bulunan cami için Hayırsever İş İnsanı Hacı Mehmet MİRZAOĞLU ile protokol imzalandı.

Gaziantep İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR’ın cuma namazını kıldırmasının ardından vatandaşlara yemek ikram edildi.

Bu vesileyle programa katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür eder, Hayırsever İş İnsanı Hacı Mehmet MİRZAOĞLU ve ailesini gönülden tebrik eder daha nice hayırlı işlere vesile olmalarını Yüce Rabbimizden niyaz ederiz.