22.04.2020

ARABAN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ RAMAZAN PROGRAMI

Nebevi dilde Başı Rahmet, ortası Mağfiret sonu ise Cehennemden Azad olmak olarak ifade edilen Ramazan ayının artık arefesindeyiz.

Geçtiğimiz yıllara nazaran bu yıl Ramazan coşkumuz ve etkinliklerimiz malum virüsten dolayı daha çok evlerimizde yaşanacak.

Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayından olabildiğince istifade edebilmek için camilerimizde yaptığımız bir takım faaliyetlerimizi evlerimize taşıyacağız...

Bu kapsamda Araban ilçe Müftülüğü olarak Ramazanda yapacağımız faaliyetlerimiz aşağıda belirtildiği şekilde olacaktır.

👉 MUKABELE

Hergün ⏰ 11:30 da İlçe Müftüsü Sayın Hasan KİRAZ Hocamız facebook canlı yayını üzerinden mukabele okuyacaktır.

Aynı zamanda Diyanet Tv ekranlarında ⏰00:00 - 04:30 - 15:00 da okunacak mukabeleleri takip edebilirsiniz.

👉 CUMA VAAZI

Ramazan ayı boyunca Cuma günleri facebook canlı yayını üzerinden İlçe Müftüsü Hasan KİRAZ Hocamız mukabelenin ardından Cuma vaazı yapacaktır.

👉 SOHBET

Ramazan ayı boyunca Teravih öncesi Ezana 15 dakika kala facebook canlı yayını üzerinden İlçe Müftüsü Hasan KİRAZ, İlçe Vaizi M. Faruk AKBAŞ ve Diyanet Gençlik Koordinatörü M. Fatih POLAT Hocalarımız tarafından sohbet yapılacaktır.

Sizlerlerle beraber icra etmek istediğimiz bu programlarımızın şimdiden hayırlara vesile olmasını niyaz eder, Ramazan ayının şehrimizde, ülkemizde gönül coğrafyamızda ve dünyamızda Rahmet ve berekete vesile olmasını Rabbimizden temenni ederiz.