Yavuzeli Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İlçemiz merkezinde aralarında husumet bulunanGÜZELve YILDIZ aileleri İlçe Müftümüz Sayın Halil BİLİK İlçe Kaymakamımız Sayın Ramazan TAŞKIN, İlçe Belediye Başkanı Sayın Mustafa Kemal SAKAROĞLU ve Daire Amirlerimizin katkılarıyla barıştırılmıştır.
Detay

İlçe Müftümüz Halil Bilik Sabah namazı buluşmaları kapsamında ilçemiz Büyükkarakuyu Mahallesi Camiinde düzenlenen programa katıldı.
Detay

İlçe Müftümüz Halil BİLİK Hocamız İlçemiz genelinde eğitim veren Yaz Kurslarına ziyarette bulunarak Kurslarda Eğitim gören Öğrencilerle buluştu.

Detay

İlçemiz Müftülüğünce 22.07.2016 tarihinde Diyanet İşleri Başkanlığımızın emirleri doğrultusunda demokrasi şehitleri anma programı yapıldı.