12.11.2019

İlçemiz Sağlamcılar Camii'nde Mevlid-i Nebi Haftası Cami ve Aile Buluşması Programı Düzenlendi

İlçemiz Müftülüğüne bağlı Sağlamcılar Camii'nde 12 Kasım 2019 Salı günü Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla "Cami ve Aile Buluşması" programı düzenlendi. Cami görevlilerimiz Mustafa İslamoğlu, Yunus Köroğlu ve Kur'an Kursu Öğreticimiz Zehra Kılıç tarafından hazırlanan ve akşam namazıyla başlayan programa İl Müftümüz Sayın Ahmet ÇELİK, Şahinbey Müftüsü Mahmut Rauf ARCAKLIOĞLU, İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN, Müftülük Şube Müdürümüz Murat TAŞDELEN, mahalle sakinleri ve cami camaatı aileleriyle katıldı.
Gerek İl Müftümüzün, gerek Şehitkamil Müftümüz ve Şahinbey Müftümüzün Sevgili Peygamberimizin (sav) aile hayatına ve güzel ahlakına dair güzel örneklerle bezenmiş sohbetlerinin beğeniyle takip edildiği program, katılımcılara verilen yemek ikramı ile sona erdi.