12.11.2019

Mevlid-i Nebi Haftası Liselerarası Naat Okuma Yarışması Finali Yapıldı

Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla Kaymakamlığımızın riyazetinde Şehitkamil Belediyemiz, İlçe Müftülüğümüz ve
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesi ile düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası Liselerarası Naat Okuma Yarışması Finali 12 Kasım 2019 Salı günü İlçemiz Fadıloğlu İmam-Hatip Ortaokulu'nda yapıldı. İlçe Kaymakamı Sayın Ömer KALAYLI, İlçe Belediye Başkanı Sayın M. Rıdvan FADILOĞLU, İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet YAĞCI, daire amirleri, Okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı, finale kalan 12 lise öğrencisinin yarıştığı programda; Mehmet Hayri Akınal Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Ezgi ERDOĞAN birinci, Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesi Öğrencisi Çağlasu EĞRETİR ikinci, İl Genel Meclisi Anadolu Lisesi Öğrencisi Yakup DORU üçüncü oldu. Finale kalan öğrencilerimize İlçe Belediye Başkanımız ve İlçe Müftülüğümüz tarafından hazırlanan hediyeler takdim edildi. Birincinin umre ziyareti, ikincinin dizüstü bilgisayar, üçüncünün bisiklet kazandığı ödüller ise İlçe Müftülüğümüzce Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla 13 Kasım 2019 Çarşamba günü Saat:10.00'da Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve Diyanet İşleri Başkanlığımızdan Daire Başkanı Dr. Muhammed Ali ASAR hocamızın konuşmacı olarak katılacağı "Peygamberimiz ve Aile" konulu konsferans programında takdim edilecek.