08.11.2019

Hatice Konukoğlu Camii Mevlid Kandili Programı

08 Kasım 2018 Cuma günü Mevlid Kandili münasebetiyle, cennet vatanımızın dört bir köşesinde olduğu gibi ilçemiz camilerinde de kandil programları düzenlendi. İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN, Şube Müdürümüz Murat TAŞDELEN ile birlikte Hatice Konukoğlu Camii'nde düzenlenen kandil programına katıldı. Yatsı namazı öncesinde Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, yatsı namazını ardından konuşma yapan İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN, cemaatin Mevlid Kandilini tebrik edip, “Hz. Peygamber’in Örnek Kişiliği” hakkında örmekler vererek aslolanın O’nu (sav) anmaktan ziyade anlamak ve yolunu takip etmek olduğunun üzerinde durdu.. Cami görevlisi Hazret YIRTICI,  Hz. Hüseyin Camii İmam-Hatibi Mustafa KILIÇ ve İmam-Hatip öğrencileri okumuş oldukları Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve mevlidi şerif ile günün manevi atmosferine katkıda bulunup günün güzel bir şekilde ihya olmasına vesile oldular. Mahalle halkın yoğun katılımıyla gerçekleşen programın duası da yine İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN tarafından yapıldı. Program, cami çıkışında vatandaşlara Zemzem ve hurma ikramı yapıldı.