08.11.2019

İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer KALAYLI'ya Mevlid-i Nebi Haftası Ziyareti

İlçe Müftümüz Sayın Feyyaz İDİN, "Peygamberimiz ve Aile" konulu tema ekseninde idrak edilecek "Mevlid-i Nebi Haftası" etkinlikleri çerçevesinde, beraberindeki heyetle birlikte İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer KALAYLI'yı makamında ziyaret etti. İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN "Mevlid-i Nebi Haftası" boyunca İlçemizde yapılacak etkinlikler ile  İlçe Müftülüğümüzce Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla 13 Kasım 2019 Çarşamba günü Saat:10.00'da Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde Diyanet İşleri Başkanlığımızdan Daire Başkanı Dr. Muhammed Ali ASAR hocamızın konuşmacı olarak katılacağı "Peygamberimiz ve Aile" konulu konsferans  ve Şehitkamil Kaymakamlığımızın riyazetinde Şehitkamil Belediyemiz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Müftülüğümüz koordinesi ile düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası Naat Okuma Yarışması Ödül Törenini hakkında bilgi verdi. Ziyaret, Mevlid-i Nebi Haftası anısına İlçe Müftümüzün Sayın Kaymakamımıza hediye takdiminin ardından sona erdi.