08.11.2019

Gap Görme Engelliler İlkokulu/Ortaokulu'nda Mevlid-i Nebi Haftası Programı

Şehitkamil Gap Görme Engelliler İlkokulu/Ortaokulunda  08 Kasım 2019 cuma günü Mevlid-i Nebi haftası etkinliği düzenlendi. İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü ve Görme Engelli Öğreticisi olan Ahmet Mansur hocamızın da hazır bulunduğu etkinlige Gaziantep İl Müftümüz  Sayın Ahmet ÇELİK, İlçe Müftümüz Sayın Feyyaz İDİN, İl Müftü Yardımcımlarımız Sayın Hayriye AYDIN ve Sayın Mustafa ALTUN, Okul öğretmenlerimiz, veliler ve Görme engelli çocuklarımız katıldı. Coşkuyla gerçekleştirilen programa ev sahipliği yapan Okul müdürümüz Sayın Mehmet YILDIZ, programi hazırlayan Din Kültur Öğretmeni Muammer ÖZBEY  hocamıza ve öğrencilerimize ve programa konuşmacı olarak katılan İl Müftümüze ve İlçe Müftümüze teşekkür etti.