08.11.2019

Hacı Yasin Kaplan Camii'nde Cuma Namazında Mevlid-i Nebi Programı ve Yemek İkramı

08 Kasım 2019 Cuma günü Cuma namazı öncesi Hacı Yasin Kaplan Camii'nde Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla Kur'an Ziyafeti icra edildi. Hacı Yasin Kaplan Yatılı Kuran Kursunu öğrencilerinin icra ettiği programın duasını Kur'an Kursu Yöneticisi Mahmut ALTUNBAŞ yaptı. Namaz öncesi "Hz. Peygamber ve Aile" konusunda vaaz eden İlçe Müftümüz Sayın Feyyaz İDİN cuma namazını da kıldırdı. Programa, Şehitkâmil Kaymakamımız Sayın Ömer KALAYLI, Adliye erkanı, cami ve kursumuzun banileri olan KAPLAN Ailesi ve birçok vatandaş katıldı. Program, cuma namazı sonrası cami cemaatine Kaplan ailesi tarafından yapılan yemek ikramıyla sona erdi.