04.11.2019

Gaziantep İHH Şube Başkanı İlçe Müftümüze Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Gaziantep İHH Şube Başkanı Tuncay MENGİLLİ ve beraberindeki heyet 04 Kasım 2019 Pazartesi günü İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN' hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. Sayın MENGİLLİ, İlçe Müftümüz Sayın Feyyaz İDİN'e yeryüzünün en eski ve en kıymetli mescitlerinden biri ve ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa'yı bağrında barındıran İslâm tarihi boyunca imanlı bir duruşun, kararlı bir yönelişin, muhabbetle mukaddese bağlanışın sembolü olan Kudüs'n maketini hediye etti. İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN, İHH Şube Başkanına ve beraberindeki heyete hem ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti, hem de İHH'nın yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını söyleyerek kendilerine bu anlamlı hediye dolayısıyla teşekkür etti.