15.10.2019

Ekim Ayı Mutad Toplantısı İl Müftümüzün Teşrifleriyle Gerçekleşti

Ekim Ayı mutad personel toplantısı 15 Ekim Salı günü İl Müftülüğü Toplantı Salonunda İlçe Müftümüz Sayın Feyyaz İDİN'in başkanlığında, öğleden önce İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımların, öğleden sonra Kur'an Kursu Öğreticilerinin katılımıyla yapıldı. İlçemiz Ülgen Konukoğlu Camii İmam-Hatibi Musa BİLİR'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantının öğleden önceki oturumuna katılan İl Müftümüz Sayın Ahmet ÇELİK'in din gönüllüsü hocalarımıza, din hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesinde gönüllülüğün ve samimiyetin önemine vurgu yaptığı kıymetli konuşmalarının ardından, müftülük Şube Müdürümüz Murat TAŞDELEN ve  Müftülük şefi  Mustafa DEMİRCİ tarafından gündeme dair diğer maddelerin görüşülmesiyle toplantı sona erdi.