09.06.2016

4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızın Yılsonu Programı

Şehitkamil Müftülüğümüze bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızın Şehitkamil Kültür Merkezinde düzenlemiş olduğu Yılsonu program izlenmeye değerdi. Programa İl Müftümüz Sayın Ahmet Çelik ve Halkımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleşti. Tekerekoğlu Kur’an Kursumuzda yetişen Minik öğrencimizin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencilerimizin gösterileriyle devam etti. Kur’an Kursu hocalarımızın özverili çalışmaları ve vermiş olduğu emekleri sonucunda 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencilerimizin göstermiş oldukları performanslar katılımcılar tarafında büyük bir çoşkuyla izlendi. Program sonunda Şehitkamil Müftümüz Sayın Ömer Keskin Hocamızın 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencilerine hediye takdimi ve hatıra fotoğrafının ardından son buldu.