21.03.2017

Mart Ayı Mutat Personel Toplantısı

2017 Yılı Mart Ayı personel toplantımız 21.03.2017 Salı günü İl Müftülüğü Konferans Salonunda İl Müftüsü Ahmet ÇELİK, Türkiye Diyanet Vakfı Yurtlar ve Sosyal Tesisler İktisadi İşletme Müdürü Yıldırım ALKIŞ, İlçe Müftüsü Ömer KESKİN, Şehitkamil Şubesi Halkbank Temsilcileri, İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu öğreticilerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Toplantı, Kur'an Tilavetinin okunması, İl Müftümüz Ahmet ÇELİK'in konuşması, Şehitkamil Şubesi Halkbank Temsilcilerinin Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili sunumu, Türkiye Diyanet Vakfı Yurtlar ve Sosyal Tesisler İktisadi İşletme Müdürü Yıldırım ALKIŞ'ın sunumu, Ömer KESKİN hocamızın açılış konuşması ve gündem maddeleri ile ilgili değerlendirmeleri yaparak; Toplantı, Dilek ve temennilerde bulunularak sona erdi.