16.12.2016

Hafızlık İcazet Programı

Şehitkâmil Müftülüğüne bağlı Hacı Gülsüm Eruslu Kız Kur’an Kursundan 19, Selahattini Eyyubi Kız Kur'an kursundan 3, Toplam 22 Hafize için 15.12.2016 tarihinde Şehitkâmil Kongre Merkezinde İcazet Töreni düzenlendi.

İcazet Törenine, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut Kaya, İl Müftüsü Ahmet ÇELİK, Şehitkâmil Kaymakamı Ali DURSUN, Şehitkâmil İlçe Müftüsü Ömer KESKİN, Değerli katılımcılar, Hafizelerin aileleri ve halkımızın büyük bir katılımıyla gerçekleşti.

İcazet Töreni, Davut KAYA hocamızın Kur’an Tilaveti, ardından Kur’an ve Hafızlığın önemi hakkındaki konuşması, Ömer KESKİN’in açılış konuşması, İl Müftüsü Ahmet Çelik’in konuşması, Öğrencilerimiz ile ilgili slayt, Hafizelere Taç giydirme merasimi ve ödül töreninin ardından son buldu.