08.08.2018

TEMMUZ AYI MUTAD TOPLANTIMIZ

Temmuz Mutad Personel toplantısı 26 Temmuz Perşembe günü gerçekleşti,

Gaziantep İl Müftülüğü Toplantı Salonunda İmam-Hatip, Müezzin-Kayyımların ve Kur'an Kursu Öğreticilerin katılımıyla İlçe Müftümüz Sayın Ömer KESKİN’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantıya başkanlık eden İlçe Müftümüz Sayın Ömer KESKİN , Şube Müdürü Sayın Murat TAŞDELEN Şube Şefi Sayın Mustafa DEMİRCİ  tarafından gündeme dair maddeler ve diğer mevzuat bilgileri hakkında tüm görevlilerimize bilgi verildi.

Toplantıya katılan Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Personelleri  "Din İstismarı" konulu Seminer verdi.

Gündem maddeleri hakkında görevlilerimizin görüş ve önerilerini sunmasının ardından 15 Temmuz Ve Tüm Şehitlerimiz İçin Dua Edilerek  toplantımız sona erdi.