21.06.2018

MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜN PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞMASI

Ramazan Bayramı vesilesi ile İlçe Müftülüğümüzde bayramlaşma merasimi tertip edildi. 13.06.2018 Çarşamba günü düzenlenen bayramlaşma merasiminde İlçe Müftümüz Sayın Ömer KESKİN, Şube Müdürümüz Sayın Murat TAŞDELEN ve  daire personellerimiz bir araya gelerek bayramlaştılar.

Bayramların manevi değerler, kardeşlik, birlik ve beraberliğin, saygı ve sevginin pekiştirildiği günler olarak belirten İlçe Müftümüz Sayın Ömer KESKİN, bayramlaşma esnasında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Bayramın sevincini, neşesini dua, tekbir ve selamlarla önce kendi içimizde duymalı sonra da bayrama acıyla, gözyaşıyla ulaşabilmiş kardeşlerimize bunu en kalbi ve samimi duygularımızla hissettirmeliyiz" değerlendirmesinde bulundu.. Sevinç günlerimizin hüzün günlerine dönüşmemesi için Bayram nedeniyle memleketlerine gidecek personelimize ve bütün vatandaşlarımıza araç kullanacaklara yavaş ve dikkatli olmalarını özellikle istirham ediyorum.

Değerli Gaziantep halkının, aziz Milletimizin ve tüm İslam Âleminin mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerim ile kutluyorum dedi.