12.04.2018

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI

İlçe Müftüleri Nisan ayı toplantısı Şehitkamil Müftülüğümüzün ev sahipliğinde Dülükbaba  Tabiat Parkında gerçekleştirildi. İl Müftümüz Sayın Ahmet Çelik Hocamızın başkanlığında gerçekleşen toplantıda;

2018 yılı Camii Engelli Koordinatörlükleri, Camii Gençlik Çalışmaları, Aile ve Dini Rehberlik Bürolarının faaliyetleri İl ve İlçelerde yürütülen Din Hizmetleri, Eğitim Hizmetleri, Cami ve Kur'an Kursu Hizmetlerinin kalitesini arttırmak ve Cami Dışı Din Hizmetlerinin yaygınlaştırılması için yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Toplantıya Gaziantep Şehitkâmil Belediye Başkanı Sayın Rıdvan FADILOĞLU'nun Katılımıyla devam etti.
Toplantı iyi dilek temennilerinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.