14.08.2017

Yaz Kur’an Kursları arası “Dini Bilgiler ve Kuran-ı Kerim” yarışması

Şehitkamil Müftülüğü tarafından 2017 yılı Yaz Kur’an Kursları arası “Dini Bilgiler ve Kuran-ı Kerim” yarışması düzenlendi.

İlçe Müftüsü V. Sayın Murat TAŞDELEN’in komisyon başkanlığı yaptığı “Dini Bilgiler ve Kuran-ı Kerim” yarışması merkez Yeşilova Kur-an Kursunda yapıldı.

Yarışmanın açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü V. Murat Taşdelen konuşmasında şunları söyledi;

2017 yılı Yaz Kur'an kurslarının bitimine az bir süre kala hem kurslara olan ilgiyi artırmak, hem de kurslarda okuyan öğrencilerin bilgi seviyelerini ölçmek amacıyla böyle bir yarışma düzenledik. Bu sıcak yaz gününde tatile gitmeyip camilerde hocalarımızdan istifade etmeyi tercih ettiğiniz için sizlere ve ailelerinize teşekkür ediyorum.”

Yarışmaya katılan her öğrencimize İlçe Müftüsü V. Murat TAŞDELEN, İlçe Vaizi Ömer TAŞ ile İlçe Murakıbı Asım ÇELİK tarafından hediyeleri takdim edildi.