21.04.2017

4-6 Yaş Kur'an Kurslarımızdan "Kutlu Doğum Programı"

Mine Eruslu, Zirveli, İmam Çağdaş ve Zahidiye 4-6 Yaş Kur'an Kurslarımızın 20.04.2017 Perşembe günü Gaziantep İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen Kutlu Doğum Programı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Programa; El Bab Müftüsü Selahattin Yıldırım, İl Müftü Yrd. Hamza Bayram, İlçe Müftümüz Ömer Keskin, Şube Müdürleri, Öğrenci Velileri ve büyük bir katılımcı kitlesiyle kutlandı.

Program Zahidiye 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencimizin Kur'an Tilaveti, Diyanet İşleri Başkanlığının 2017 Kutlu Doğum Sinevizyonunun izlenmesi, İlçe Müftümüz Ömer Keskin Hocamızın Konuşması ve katılımcılara gül dağıtımı, minik yavrularımızın gösterileri, gösteriler sonunda bütün öğrencilere hediye takdimi ve minik yavrularımızı eğiten 4-6 Yaş Kur'an Kursu Hocalarımıza Plaket takdimi yapılarak program son buldu.