14.03.2017

Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma ve Temel Dini Bilgiler Yarışması

Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler arasında 18 yaş altı ve 18 yaş üstü kategorilerinde “Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarışması”  yapılacaktır.

Her Kurs kendi birincisini seçerek  29 Mart 2017 Çarşamba  günü mesai bitimine kadar resmi yazıyla müftülüğümüze bildirecektir.

İlçe Final Yarışması 30 Mart 2017 Perşembe günü saat 13.30 da Hz Ebubekir Camii Konferans Salonunda yapılacaktır.

Katılım Şartları:

1. 2016- 2017 Eğitim Döneminde Başkanlığımıza bağlı Kur’an Kurslarına    (D Grubu dahil) kayıtlı olmak.
  2. Daha önceki yıllarda Kur’an Kurslarında Eğitim görmemiş olmak.
  3. İhtiyaç odaklı Kur’an Kursları Öğretim Programlarına (Temel, Ek ve Hafızlık Temel) kayıtlı olmak.
  4. Hafızlık Eğitim Programının “ Hazırlık Dönemine” kayıtlı olmak.
  5. İmam Hatip Lisesi mezunu, İlahiyat Fakülte öğrencisi veya mezunu olmamak.
  6. Yarışmalara daha önce katılmamış olmak.

Seçilen ilçe birincimiz 12 Nisan 2017’de İl geneli yarışmasına katılacaktır.

TEMEL DİNİ BİLGİLER YARIŞMA ESASLARI

Kur’an Kurslarında Eğitim gören öğrenciler arasında “ Temel Dini Bilgiler  Yarışması ” yapılacaktır.

Her Kurs kendi birincisini seçerek 08 Mayıs 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar resmi yazıyla müftülüğümüze bildirecektir.

İlçe Final Yarışması 09 Mayıs 2017 Salı günü saat 13.30 da Hz Ebubekir Camii Konferans Salonunda yapılacaktır.

Katılım Şartları:

1. 2016-2017 Eğitim Döneminde Başkanlığımıza bağlı Kur’an Kurslarına    ( D Grubu dâhil ) EHYS’ye kayıtlı olmak.
  2. Daha önceki yıllarda Kuran Kurslarında Eğitim görmemiş olmak.
  4. İlahiyat Fakülte öğrencisi veya mezunu olmamak.

Seçilen ilçe birincimiz 18 Mayıs 2017’de İl geneli yarışmasına katılacaktır.