Şahinbey Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Şehitlerimizin isimlerini İmam Hatip Lisesi kütüphanelerinde yaşatıyoruz. İlk kütüphanemizi Şehit Jandarma Çavuş Bünyamin DİNÇ adına Celaleddin Ökten İmam Hatip Lisesinde açıyoruz. Kütüphaneye kitap bağışlarınızı bekliyoruz.
Detay

Şahinbey Kaymakamımız Sayın Cemalettin YILMAZ'ın tensipleri ile Müftülüğümüz imam hatip, müezzin kayyım, Kur'an kursu öğreticileri ve daire personeline BAŞARI BELGESİ verildi.
Detay

1-7 Ekim Camiler Ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 04.07.2019 günü proje okulu Mehmet Görmez İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile Müftülüğümüze bağlı Boyacı Mahmut Ziylan Camiinde sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.
Detay

2019 yılı Vekaletle Kurban organizasyonu kapsamında fedakarane çalışan Şahinbey Müftülüğü Din Gönüllüsü kardeşlerimize teşekkür ettik.