08.08.2019

NİZİP MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN YAZ KUR’ÂN KURSLARI ÖDÜL TÖRENİ VE KAPANIŞ PROĞRAMI

Nizip İlçe müftülüğümüz tarafından Yaz Kur’ân kurslarının daha verimli geçmesi, öğrencilerin tatil havasında eğitim görmesi, eğitimin yanında sosyal etkinliklerle eğlenmesi amacıyla Kur’an-ı Kerim, ezan, dini bilgiler yarışmaları; futbol, masa tenisi, santranç ve mangala turnuvaları düzenlenmişti. Bu gün ise söz konusu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerini vermek amacıyla Yaz Kur’ân Kursları Ödül Töreni ve Kapanış Proğramı yapıldı. Proğrama Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Nizip Kaymakamı Kemal Şahin, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, Nizip’teki daire amirleri, din görevlileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Protokol üyeleri tarafından Kur’an-ı Kerim, ezan ve dini bilgiler yarışmalarında birinci olan öğrencilere gram altın, ikincilere 150 tl ve üçüncülere 100 tl ödül verildi. Turnuvalarda dereceye giren öğrencilere ise kupa ve madalya takdim edildi. Ayrıca dereceye giren bütün öğrencilere Hz. Peygamber ve Gençlik kitapları hediye edildi. Bütün branşlarda birinci olan öğrencilere 100 tl değerinde alışveriş çeki verildi.

Emekli olan İmam-hatiplerden Ahmet Doğan ve Mahmut İzci’ye plaket takdim edildi. Ayrıca proğramda emeği geçen herkese teşekkür edildi.