İslahiye Müftülüğü

DAİRE PERSONELLERİMİZ

MUSTAFA TUNÇELİ

İLÇE VAİZİ

1974 Kilis’te doğdu. İlk orta ve imam hatip lisesini Kiliste tamamladı. İlk okuldan sonra Kilis Kesik minare Kuran Kursunda hafızlığını tamamladı. 2000 yılında Bursa Uludağ ilahiyat fakültesinden mezun oldu. 2003’te Şanlıurfa ‘nın  Suruç ilçesinde İmam-Hatip olarak göreve başladı. 2008 yılında Konya İhtisas Eğitim merkezinden mezun oldu. Halen islahiye ilçemizde Vaiz olarak göreve devam etmektedir. Evli ve üç  çocuk babasıdır.

H.TURGUT KURTOĞLU

20.08.1969 da İslahiyede doğdu. İslahiye imam hatip lisesinde okudu. 1991 yılında Vanın gevaş ilçesinde göreve başladı, daha sonra İslahiyenin esenler mahallesine naklen atandı, daha sonra Tandır Huzurlu Mahallesine geçti ve halen İslahiye İlçe müftülüğünde Türkiye Diyanet Vakfı hizmetlerini  yürütmektedir. evli ve 3 çocuk babasıdır.

ATİLLA ÖZKAN

HALİL KARATOSUN

16.03.1984 tarihinde Kahramanmaraşta doğdu. Liseyi Kahramanmaraş Anadolu imam hatip lisesinde, üniversiteyi Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünde okudu. sırasıyla Kahramanmaraş, Bingöl ve  Kırşehirde İmam-Hatiplik görevleri yaptı. yaklaşık 4 yıldır İslahiye Müftülüğünde VHKİ olarak görev yapmakta. Evli ve iki çocuk babasıdır.

FATİH GÜNEŞ