28.05.2019

4-6 Yaş Grubu Kuran Kursu Merasimi

2018-2019 eğitim öğretim döneminde açılan Müftülük sitesinin alt katında bulunan 4-6 yaş grubu kuran kursumuzda kuran okumayı öğrenen minik öğrenciler için program düzenlendi. Müftülük sitesi 4-6 yaş kursundan oturan minikler kurana geçtikleri için taçlandırılarak karnelerini aldılar. Miniklerin milli manevi duygularla donatılarak yetiştirilmesi gerektiğini söyleyen İlçe Müftümüz Hasan KİRAZ çocuklarımızı güzel bir şekilde hayata hazırlamak anne, babanın ve eğitimcilerin en değerli vazifesidir. Çocuklarımıza daha küçük yaştayken dini ve İslami değerleri, doğru bilgiyi verebilirsek evlatlarımızın ve vatanımızın geleceği çok daha parlak olacaktır. Bu yüzden 4-6 yaş kuran kursları Diyanet İşleri Başkanlığımızca çok önemsenen kurslar arasında yerini almıştır. İlk defa 2018-2019 eğitim öğretim yılında açtığımız 4-6 yaş kuran kursumuza atılan tohumların meyvesini görmek bizleri ciddi şekilde mutlu ediyor. Söz konusu kurslarımızın sayılarını artırmak için tüm varlığımızla seferber olacağız. Kursun açılmasından öğrencilerin yetiştirilmesine kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Sevinçli oldukları gözlenen miniklere hediyeleri takdim edilerek taç merasimi sona erdi.