28.04.2018

Hac Eğitim Seminerleri Başladı

2018 yılı Diyanet İşleri Başkanlığı ve acentelerle Hacca gidecek hacı adaylarımız için İl Müftülüğü konferans salonunda uygulamalı Hac Eğitim Seminerleri verilmeye başlandı.

Bu yıl hacca gidecek olan vatandaşlarımıza yönelik düzenlenen hac eğitim seminerleri 24-25-28-29 Nisan ve 02-03-05-06 Mayıs 2018 tarihleri arasında İl Müftülüğümüz ve İlçe Müftülükleri konferans salonunda gerçekleştiriliyor.

8 gün sürecek Hac Eğitim Seminerlerinde hacı adaylarına “Haccın Anlamı Ve Önemi, Hac Menasiki, Temel Sağlık Bilgileri, Bayanlara yönelik özel konular anlatılarak, hac farizası uygulamalı olarak gösteriliyor.

Hacı adayları, Hac Eğitim Seminerinin kendileri için çok verimli geçtiğini belirterek, böyle bir hizmeti sundukları için Gaziantep İl Müftülüğü’ne teşekkür ettiler.