11.06.2018

Din Görevlilerimizden İşaret Diliyle Veda Hutbesi

İl Müftülüğümüz bünyesinde bir yılı aşkın süredir devam etmekte olan işaret dili kursunda Eğitim alan Din görevlilerimiz Veda hutbesini işaret dilinde çevirisini yaptılar.

Gaziantep'te, işaret dili öğrenen din görevlilerimiz, hazırladıkları Peygamber Efendimizin (sav) bütün insanlığa evrensel bir mesajı olan veda hutbesinin tamamını işaret dili ile çevirisini yaptılar.

Gaziantep İl Müftümüz Ahmet Çelik Hocamız da Veda hutbesindeki son paragrafın çevirisini işaret dili ile yaptı.

Veda hutbesindeki konulara mutabık olarak Kamera kayıtları farklı mekânlarda hem sesli hem de işaret dili ile çekimleri yapıldı.

Gaziantep İl Müftülüğü olarak hazırladığımız bu çalışmayı, tüm Engelli gruplara, hususan işitme engelli kardeşlerimizin istifadesine sunuyoruz.

Engelli kardeşlerimize ulaşma adına bu çalışmanın bir farkındalık oluşturmasını temenni ediyoruz.

Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız