25.04.2018

Kurumları Tanıyalım Programı Yapıldı

İl Müftülüğümüzce Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesinde 11. Sınıflara yönelik “Kurumları Tanıyalım”  programı çerçevesinde Diyanet İşleri Başkanlığı ve İl müftülüğümüzün tanıtımı yapıldı.

Tanıtım programına Müftü Yardımcısı Hayriye Aydın, İl vaizi Fazilet Kılıç ve Şahinbey İlçe vaizi Mustafa Şeref Aydın Katıldı.

Kurum tanıtımını yapan Müftü Yardımcısı Hayriye Aydın, Diyanet İşleri Başkanlığının kuruluşu, amacı ve görevi, teşkilatın iş ve işleyişi ve birimleri hakkında bilgi verdi. Aydın, ayrıca Taşrada İl Müftülüğü bünyesinde yapılan çalışmalara değindi.

Aynı zamanda İl gençlik koordinatörlüğünü yürüten vaiz Fazilet Kılıç, Müftülük bünyesinde gençlere yönelik yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.

Öğrencilerden gelen sorulara ise Şahinbey İlçe vaizi Mustafa Şeref Aydın tarafından cevap verildi. Kurum tanıtımı ve sorulara verilen cevaplar öğrenciler tarafından ilgiyle takip edildi.

Program teşekkür plaketi takdimiyle sona erdi.