15.05.2017

T.C.

GAZİANTEP VALİLİĞİ

İl Müftülüğü

Sayı     : 55489305/201-1368                                                15.05.2017

Konu  : Geçici Cami Görevlisi

İstihdamı

İlgi       :12.05.2017 tarih ve 34004 sayılı başkanlığımız yazısı.

İlgi Başkanlığımız yazısı  gereği İlimizde münhal bulunan İmam-Hatip kadroları için tahsis edilen 60 (altmış)  adet Geçici Camii Görevlisi alınacaktır.

Söz konusu Camii Görevlilerinin tespiti amacıyla 23.05.2017 tarihinde saat 09:00 da  İlimiz Müftülüğünde sözlü ve uygulamalı mülakat yapılacaktır.

Müracaat edeceklerde aranan şartlar;

1- Adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) fıkrasındaki şartları taşıması,

2- Adayların Diyanet işleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde yer alan

ortak nitelik şartını taşıması,

3- Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 125/E maddesi gereği memurluktan

çıkarılmamış olması,

4- 2016 KPSS (DHBT) den 50've üzeri puan almış olması,

5- En az imam hatip lisesi mezunu veya üst tahsil gruplarında İlahiyat Fakültesi hariç İmam-Hatip lisesi mezunu olması,

Başvuruda İstenen Belgeler :

1. Kimlik fotokopisi
  2. 2016 KPSS (DHBT) sonuç çıktısı,
  3. Diploma Sureti (aslı ile birlikte)

Yapılacak mülakat neticesinde 70 ve üzeri puan alanlar başarılı sayılacaktır.

Mülakatta başarılı olanlar başarı sırasına göre en yüksek puan alandan başlamak suretiyle görevlendirilecektir. Puanların eşit olması durumunda tahsili yüksek olana, bunun eşit olması durumunda hafız olana, bunun eşit olması durumunda da KPSS puanı yüksek olana öncelik verilecektir.

Başvurular 18-22.05.2017 tarihleri arasında tatil günleri dahil  mesai saatlerinde

İlimiz Müftülüğüne yapılacaktır.

Adaylar, istenilen belgelerle birlikte ikamet ettikleri İl Müftülüğü'ne müracaat edebileceklerdir.

İlgililere duyurulur.

Ahmet ÇELİK