Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürüne Veda

Yaklaşık 4 yıldır Hac ve Umre Hizmetleri Müdürü olarak görev yapan Mustafa Gürün’ün Yurtdışı görevi nedeniyle İl Müftülüğümüz hizmet binasında veda yemeği düzenlendi.

İl Müftümüz Ahmet Çelik, Hac ve Umre Hizmetleri Müdürü  Mustafa Gürün’ün Yurtdışına görevlendirilmesi münasebetiyle bir araya geldik. Kendisine yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, ailesi ve kendisi hakkında yeni güzelliklere vesile olsun diyorum. Müdürümüzle çalıştığım zaman zarfında bizlerle son derece uyum içerisinde, büyük bir titizlik ve dikkatle görevini yerine getirdi. Bundan sonraki yaşantısında sağlık, huzur ve başarılar temenni ediyorum. Tabi makamlar baki, insanlar geçici. Devlet memurları olarak bunu sık sık yaşıyoruz. Önemli olan kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum dedi.

Mustafa Gürün yaptığı konuşmada, 4 yıldır Gaziantep'te görev yaptığını ve Gaziantep'te çalışmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Gürün, Gaziantep benim nazarımda ülkemizin kilit taşı illerinden bir tanesi, hep güzel şeyler gördük ve yaşadık, misafirperverliği son derece iyi. Müdür Mustafa Gürün, Bana gösterdiğiniz teveccühe teşekkür ederim diyerek bütün çalışma arkadaşlarından helallik istedi.

Konuşmaların ardından Gaziantep İl Müftümüz Ahmet Çelik, Müdür Mustafa Gürün’e hizmetlerinden dolayı hediye takdim etti.

2018 Yılı hac ön kayıtları süresince görev yapan Anadolu Tevhid Camii Müezzin Kayyımı Bakır Özkaya ve Hatice Hatun Camii İmam Hatibi Yusuf Tanık’a çalışmalarından dolayı hediye takdim edildi.