Müftülükler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Gaziantep İl – İlçe Müftülüklerinde görev yapan çalışanlarımıza sağlıklı ve düzeyli sportif etkinliklerle kaynaşma ortamı sağlamak, kardeşlik ve dostluklarını pekiştirmek, moral değerlerini yükseltmek, sosyal etkinliklerde bulunmak amacıyla Gaziantep İl - İlçe Müftülükleri Arasında Halı Saha Futbol Turnuvasının şampiyonu Şahinbey Müftülüğü oldu.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle futbol turnuvası ile birlik beraberliği daha da pekiştirmeyi amaçladıklarını dile getiren Gaziantep İl Müftümüz Ahmet Çelik, Turnuvaların amacı din görevlilerinin sosyal faaliyette bulunarak, maçları izlemeye gelen gençlere de örnek olmalarını sağlamaktır. Ayrıca din görevlileri arası kaynaşmaya vesile olmaktır. Amacımız bu tür sportif faaliyetlerin güzelliklerini sergilemek, kardeşlik duyguları içerisinde tartışmadan ve kavga etmeden de futbolun oynanabildiğini göstermektir. Saha içerisinde ufak tefek bazı şeyler olabilir, sahada olan sahada kalır biz bundan sonra önümüze bakmamız lazım. Bunu başarabilmek Diyanet camiası olarak her konuda örnek olduğumuzun bir göstergesi olacaktır dedi.

Müftü Çelik, turnuva sonunda şampiyon olan Şahinbey Müftülüğüne, ikinci olan İslahiye Müftülüğüne, üçüncü olan Nizip Müftülüğüne başarılarından dolayı kupalarını ve madalyalarını vererek turnuvaya katılan diğer takımlara ve onları desteklemeye gelen seyircilere teşekkür etti.

ÖDÜL BİLGİLERİ

Hakem Ödülleri:

1- Abdullah ÖZKUL(Plaket)

2-Hüseyin Deniz (Plaket)

3-Hakan GÜNEY (Plaket)

4-Ekrem YAVUZ (Forma)

Takımlara Plaket Takdimi:

İl Müftülüğü Futbol Takımı

Şahinbey İlçe Müftülüğü Futbol Takımı

Şehitkâmil İlçe Müftülüğü Futbol Takımı

Şahinbey Hoşgör Kur’an Kursu Futbol Takımı

Şehitkâmil Kur’an Kursu Futbol Takımı